Utvidet Lync pilot starter onsdag den 3.2.2011

IT-tjenesten samt noen få utvalgte bruker har nå kjørt Lync systemet fra den 9. desember 2010. Vi er nå klar for å utvide pilotgruppe slik at vi får erfaring fra større brukergrupper før vi ruller ut til hele organisasjonen.

Utvidet pilot består av følgende grupper:

Prosjekt konferanse for nettverksuniversitetet (Får Lync den 3.2.2011)
Pågående prosjekt med 4 ansatte lokalisert på Stjørdal og Steinkjer som jobber tett inn mot en NVU konferanse som starter i mars. Dagens tradisjonelle videokonferanser dekker ikke deres behov og de benytter i dag Skype og litt forskjellige andre IT verktøy i samarbeid. I tillegg har de en del reisevirksomhet mellom campus. Gruppen består av meget IT-kompetente personer. For prosjekt Samordnet kommunikasjon er det en interessant pilotgruppe ut fra at de i dag benytter en del andre kommunikasjons verktøy, og vi vil se om Lync fult ut dekker deres behov internt og mot eksterne samarbeidspartnere. I tillegg er NVU et forum som utveksler erfaringer med fleksibel og nettbasert utdanning på internasjonalt nivå. Det vil være nyttig å få deres innspill i forhold til bruk av Lync som verktøy i undervisning. Mer info om NVU finnes her

HINT Ledelse nivå 1 og 2 (Får Lync den 10.2.2011)
Viktig å få med ledelse tidlig da vi ønsker god forankring og at de opptrer som gode ambassadører og forbilder i bruk av systemet. Gruppen består av 16 personer.

Prosjekt desentralisert grunnskoleutdanning. (Får Lync den 17.2.2011)
De 4 prosjektmedarbeidere blir med tidlig slik at de blir kjent med system og finner ut hvordan de ønsker å benytte det i undervisning / praksisveiledning. Fra høsten skal denne utdanningen benytte Lync i kommunikasjon mellom studenter og lærere.

Desentralisert vernepleierutdanning (Får Lync den 24.2.2011)
Utdanning som startet i januar 2011. Ved neste kull som starter til høsten ønsker de å benytte Lync som verktøy i kommunikasjonen mellom studenter og lærere. Interessant på samme måte som desentralisert grunnskoleutdanning. Grupper består av 3-4 personer.

HINT ledelse nivå 3 (Får Lync den 1.3.2011)
Ønsker å høste erfaringer fra øvrig ledelse samtidig som det er viktig at de blir kjent med systemet før alle ansatte får tilgang.

 

Dette innlegget ble publisert i Prosjektstatus. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s