Junglemap i Lync opplæring.

I forbindelse med brukeropplæring i Lync vil vi ta i bruk et meget smart produkt som heter Junglemap nanolearning. Dette kommer som et supplement til vår opplæringsplan.

Konseptet går ut på at vi via e-post sender ut korte opplæringssnutter som tar maks 5 minutt å gjennomføre. Vi vil sende ut et passe antall per uke, og vi har via verktøy full kontroll på antall som starter og gjennomfører leksjoner. Hvis en leksjon ikke blir utført vil det automatisk gå ut en påminnelse. Produkt skal til å begynne med benyttes mot ansatte, men etterhvert som et hovedverktøy i opplæring av alle studenter.

Vi har erfaring med verktøy fra opplæring i datasikkerhet hvor vi fikk veldig gode tilbakemeldinger fra brukerne. Leksjonene er laget av firma, men vi kan også tilpasse eller lage våre egne. Firma drifter løsningen og vi må kun legge inn e-post adressene og planlegge når, hvilke og hvor ofte leksjoner skal sendes ut. Under finner dere introduksjonen til vårt prosjekt laget i Junglemap. Dette skal sendes ut til alle brukere i forkant av utrulling.

Prosjekt samordnet kommunikasjon.

Produktet er laget av et norsk firma og benyttes i dag av veldig mange kunder i privat og offentlig sektor. Info om firma finnes her

Dette innlegget ble publisert i Lync. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s