Campus Namsos har byttet ut tradisjonell telefoni med Lync

Utrulling og opplæring ble i forrige uke gjennomført ved studiested Namsos. mandag den 28.03 klokken 08:00 ble nummerserie for Namsos koblet over av TDC fra vår hussentral til UNINETT SIP trunk, slik at inngående samtaler går til Lync. Dekan har gitt gode tilbakemeldinger på opplæring og teknisk ser alt ut til å fungere godt. Også på Namsos er erfaringen at alle tar grensesnitt uten problemer, og det store flertallet er positive til systemet.

Utfordringer underveis:
Vi har et lite antall Lync telefoner i fellesområder og til eksterne leietakere. På disse hadde vi konfigurert feil i voice policy slik at det kun var mulig å ringe internt. Det tok litt tid å finne ut av men ble løst etter en dag. Vi har også hatt litt utfordringer på noen få enkeltstående datamaskiner under installasjon.

Campus Stjørdal er ferdig og Levanger som er største studiested er nå i full gang med utrulling og opplæring. De skal være ferdig fredag og mandag porteres deres telefoni over til Lync. Uken etter kommer Steinkjer som er siste studiested i HINT.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Prosjektstatus. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s