Lync Introduksjon er sendt ut til studenter via Junglemap

Vi har fått gode tilbakemeldinger fra ansatte på Junglemap format som de sier er tiltalende og gjør det enkelt å tilegne seg ny informasjon. Vi ønsker derfor å bruke systemet enda mer aktivt mot studenter til informasjonsspredning og opplæring i bruk av Lync. Via Junglemap administrasjonssystem har vi selv laget en introduksjon til Lync og hvilke krav vi stiller til studentens datautstyr og nettverk.

Studentene fikk i dag klokken 10:00 en e-post fra junglemap som vist under. Når de trykker start leksjon så kommer de inn på en webside som viser innhold. Leksjon kan ses ved å klikke her


E-post med første side av leksjon sendt fra Junglemap system.

Junglemap har en ferdig pakke for Lync opplæring, men i forbindelse med forhåndsinformasjon laget vi vår egen leksjon. Det ble gjort via deres web grensesnitt som stort sett er selvforklarende.


Web grensesnitt hvor vi lager de forskjellige «lysarkene».

I samme web grensesnitt har vi satt opp en utsending for hvert studium, hvor vi har lagt inn e-post adressene til mottakere. Grunnen til at vi har delt utsending er slik at vi kan se statistikk på hvor mange som har startet og gjennomført leksjon per studium.Vi har også satt opp automatisk purring til de som ikke startet leksjon.

Vi ser det som svært nyttig å ha full kontroll på antallet som har gått gjennom informasjon/opplæring. Alternativet var utsending av brev, e-post eller web artikkel hvor vi ikke har kontroll på om innhold blir gjennomgått.


Statistikk hentet kort tid etter leksjon er sendt ut. Av denne ser dere at 3 studenter på Grunnskolelærerutdanning har startet leksjon og samtlige har gjennomført. For Vernepleie har 4 stk. startet leksjon og 50 % har gjennomført.

Det blir spennende å se i hvilken grad informasjonen blir lest og forstått og hvilke spørsmål vi får i etterkant. Dette er det viktig for oss å dokumentere, slik at vi kan utvikle forhåndsinformasjon før alle 4000 studenter får en introduksjon neste år.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Lync. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s