Lync klient for Mac nå klar for nedlasting fra Office 365

Lync klient for Mac ble onsdag denne uke tilgjengelig for nedlasting til Office 365 brukere. Klient krever trolig ikke en lisens utover lisenskostnaden man betaler for Office 365. Office 365 for education som blir lansert neste år er gratis for studenter og dermed blir Mac klienten også mest sannsynlig kostnadsfri.

Vår tolkning av kostnader knyttet til klient gjøres etter å ha lest lisensteksten under. Slik vi leser tekst er klienten gratis så lenge man har et abonnement på Office 365.

Microsoft lisenstekst til Lync for Mac på Office 365:
Lync Online (plan 1) og Lync Online (plan 2) forutsetter at Microsoft Lync for Mac 2011 må kjøpes og installeres separat. I en begrenset periode mottar lisensierte Lync Online-kunder ett lisensiert eksemplar av Lync for Mac 2011 kostnadsfritt sammen med hver prøvelisens eller betalt abonnementslisens doe Lync Online. Programvaren kan bare brukes med Lync Online, og alle rettigheter til å bruke programvaren, opphører ved utløpet av den underliggende abonnementslisenser eller overgangen til den neste nye hovedversjonen av Lync Online, avhengig av hva som inntreffer først. Kunder som fortsatt bruker Office Communications Online, kan i henhold til denne lisenstildelingen bruke Microsoft Communicator for Mac 2011 i stedet for Lync for Mac 2011.

De som har Mac og tilgang til Office 365 portalen logger inn på denne siden for å laste ned og konfigurere klient https://portal.microsoftonline.com/download/

Her kan man installere Lync klient for Mac og oppdateringen som gjør at den fungerer mot Ofiice 365.

Dette innlegget ble publisert i Lync, Office 365. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s