Hvordan få arbeidsro eller unngå å bli forstyrret når man er i telefonen.

Med innføringen av Lync fikk vi presence status som er veldig nyttig da det enkelt vises om du er tilgjengelig for de man samarbeider med. En sak som fortsatt kan være litt problematisk er at kolleger på arbeidsted ikke ser at du er i telefonen og forstyrrer i en samtale. Det samme gjelder hvis man har satt seg opptatt i kalender og jobber med saker som krever konsentrasjon. Vi har testet en enhet som i stor grad løser disse problemene ved å få frem presence status i kontorlandskapet.

Enheten heter Busylight UC for Microsoft Lync som kobles til datamaskin via USB kabel og gir presence informasjon og lyssignal ved innkommende anrop. Etter et par dagers test så ser enheten ut til å fungere slik man kunne håpe.

Vi har kontorer og den er derfor satt i vinduet inn til kontoret. Det har blitt noen fleipete kommentarer om lampen, men hovedsaken er at de fleste som kommer på døren nå lar være å henvende seg ved rød lampe. Like viktig er det at en grønn lampe viser at man er tilgjengelig. Det samme skjer også stort sett når kontordøren er åpen. I åpent kontorlandskap vil produktet trolig ha enda større verdi.


Busylight satt i vindu på kontor.

Her er en kort video som viser produktet i bruk.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Lync. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s