Lync 2013 avslutter støtten for «hybrid voice»

HybridDet har frem til nå vært mulig med en hybrid løsning mellom Lync 2013 online og Lync 2013 on-premise. Hybrid betyr at brukerinformasjon samt alle tjenester bortsett fra delen som har med telefoni å gjøre ligger i skyen.

Vi er nå i en prosess på oppgradering fra Lync 2010 til 2013. I denne forbindelse vurderer vi seriøst å flytte de ansatte til skyen i samme systemet som studentene. Fordelene er blant mye annet at studenter og ansatte kan søke opp hverandre direkte i Lync. Hybrid modellen virket som en mulig vei og vi får ta en diskusjon på andre alternative veier til målet. En god artikkel som forteller mer om valget Microsoft har tatt og hvilke alternativer de trolig vil tilby kan leses her

Uavhengig av valgene for ansatte er vi veldig utålmodige på oppdateringen av Office 365 til studentene som gir Lync 2013. Det siste vi har hørt er at Microsoft flytter edu kundene som er på live@edu til Office 365, før de foretar oppgraderingen av eksisterende Office 365 kunder. Vi håper ting er på plass før skolestart, men på infosiden til Microsoft står det at de avslutter live@edu i september.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s