Gode nyheter om interoperabilitet mellom Cisco og Lync.

ciscoMicrosoftPå Uninett sanntidskonferanse var det representanter for Cisco og Microsoft. På direkte spørsmål til Cisco om når Cisco VCS kom med en oppgradering som støttet Lync 2013 kom følgende svar:

De jobbet intensivt med dette og hadde fått det til å fungere. De ville derimot vente med å lansere tjeneste før de i samarbeid med Microsoft fant en løsning på skjermdelingsproblemet. Dette er en utfordring siden Microsoft bruker RDP protokoll, men de var sikker på at det ville bli løst. Cisco kunne ikke gi noen tidspunkt for når tjenesten skulle lanseres.

HINT har siden april 2011 jobbet mot Microsoft og Cisco med skjermdelings utfordringen som hindrer oss å lansere koblinger mellom Lync og tradisjonell videokonferanse. Vi har frem til nå ikke fått noen signaler om at Microsoft eller Cisco tar tak i utfordringen, og dette er derfor meget positive nyheter. Det kan virke som Microsoft, Cisco, Polycom og andre leverandører har innsett at det eneste fornuftige for dem og kundene er å finne en felles løsning slik at «alt snakker med alt». Vi har nå et stort håp om at i fremtiden kan alle disse videosystemene snakke sammen og samtidig gi den meget viktige skjermdelingen.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s