Ny roundtable som også kan kobles mot Lync room system.

LyncroundtablePolycom lanserer CX5500 og CX5100 som er en forbedret versjon av deres 360 graders kamera. Dette kan som tidligere versjon kobles mot en datamaskin med Lync klient. Det nye er at den også kan kobles mot deres Lync room system. I en tidligere test av deres LRS var det eneste vi savnet muligheten for å se den som presenterte og dette ser nå ut til å være på plass. Om støtten gjelder kun Polycom sin LRS versjon eller alle produsentene er ukjent. Vi håper også på en forbedring av lydkvaliteten sammenlignet med dagens versjon av roundtable.

Polycom sier de vil lansere CX5100 modellen i september mens CX5500 er forventet i Q4. Les mer om deres lansering av nye roundtable her. Se en videopresentasjon av nye roundtable koblet mot Lync room system her

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Lync. Bokmerk permalenken.

3 svar til Ny roundtable som også kan kobles mot Lync room system.

 1. Dette blir spennende, en annen ting som er verdt å nevne er at CX5500 kan være en standalone Lync telefon for de gangene man bare ønsker en ren telefonkonferanse uten å koble til en PC. Koblet til via ethernet kontakt. Dette er en etterlengtet funksjonalitet og et godt argument for å gå for CX5500 hvis man ikke skal koble den til LRS.

 2. Vinh sier:

  Per 10.09.13 fikk vi oppgitt prisen på CX5100 som skulle være ca. kr 15.000 dyrere enn CX5000. Prisen på CX5500 var fortsatt uvisst. Følgende forbedringer ble oppgitt å være i CX5100, men ville det forsvare prisforskjellen?
  – full-HD
  – bedre kamera-tracking
  – bedre design
  – USB 3.0

 3. Hei Vinh

  Kontakt meg på kim.hagen(at)polycom.com for
  Prising av Cx5100 og 5500

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s