Nytt og mye billigere headset til ansatte.

HeadsetVi har siden innføringen av Lync for 2 1/2 år siden valgt Jabra GN 2000 som standard headset for ansatte. Vi har hatt meget gode erfaringer med dette hvor passform, brukervennlighet og ikke minst kvalitet har vært uslåelig. Vi har derfor vært svært skeptisk til å bytte modell, men nå har vi gått for et headset til en langt lavere pris og trolig en meget god kvalitet. Dette er det samme headset som vi har valgt til studenter og det er Plantronics Blackwire C310-M.

Vi har gode erfaringer hos de ca. 200 studenter som har fått denne type. Vi har også testet headset en periode selv med bevist røft bruk uten at headset har tatt skade. Vi går for mono modellen som standard, men det kan også leveres med stereo hvor navnet er C320-M. Headset fungerer på både PC og Mac.

Prisen på dette headset er så mye lavere at vi eventuelt kan håndtere noen reklamasjoner. Samtidig er prisen så lav at det ikke er noe problem å utstyre ansatte med flere headset ved behov. Et eksempel er alle fagansatte som kjører nettundervisning. De får et trådløst Jabra Pro 930 MS headset på kontoret og et til å ha med på farten og ved hjemmekontor. En annen fordel er at det er enklere for lærere å bistå nettstudenter med brukerfeil når de har samme utstyr.

Headset virker solid bygd og har bøyelig mikrofonarm samt hodebøyle i lettmetall. Det eneste som vi har vært skeptisk til er at øretelefonen er dekket av skumgummi og ikke skinn, men den virker solid og har tålt hard behandling løse i PC-sekker over tid.

Siden vi startet med Lync med et begrenset og dyrt utvalg utstyr har konkurransen i markedet vært til stor hjelp. Se våre valg av utstyr til forskjellige formål her

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s