Første titt på nye Polycom Roundtable.

PolycomCX5500Roundtable har vært med på markedet siden 2007 da Microsoft eide produktet. Etter Polycom tok over har de kommet med en oppgradering, men fortsatt var det den opprinnelige teknologien fra Microsoft som  lå til grunn. Med de nye 5500 og 5100 har Polycom fornyet produktet og med egen teknologi trolig fått til en stor forbedring i lyd og bildekvaliteten, tilpasset mulighetene i Lync 2013.

Som vi beskrev i tidligere artikkel hvor vi vurderte forskjellig møteroms utstyr  gir Roundtable den klart beste opplevelsen for mottakerne hvis rommet blir satt opp som anbefalt (Side 23-27).

Vi har ikke selv prøvd den nye versjonen, men ut fra denne testen  gjort av Lync MVP Jeff Schertz ser det lovende ut. I forhold til ulempene vi nevnte med løsning i tidligere artikkel er det noen viktige forbedring. Størrelsen på enhet er gått ned, alle knapper er fjernet og prosessering gjøres i en boks som kan skjules for brukerne. Det vil derfor trolig være mulig å lage en «renere» og mer brukervennlig løsning.

Dette innlegget ble publisert i Lync. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s